Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Via Ferrada Serra de les CanalsVia Ferrada Serra de les CanalsVia Ferrada Serra de les CanalsVia Ferrada Serra de les CanalsVia Ferrada Serra de les Canals
Via Ferrada Serra de les CanalsVia Ferrada Serra de les CanalsVia Ferrada Serra de les CanalsVia Ferrada Serra de les CanalsVia Ferrada Serra de les Canals

Via Ferrada Serra de les Canals

Ens dirigim a Oliana, a començar la Via Ferrada Serra de les Canals.

Aquesta via ferrada d'unes tres hores de durada, consta de dos trams, un sector d'iniciació per a tota la família i un segon tram més atlètic per als més atrevits però sense arribar a ser massa exigent.

En el primer tram progressarem per grapes i cadenes, en aquest cas no es requereix experiència i es pot enllaçar amb el camí de tornada. Una espectacular cresta senzilla on gaudirem d'unes vistes espectaculars.

Els més atrevits seguirem per una balconada que ens portarà a el segon tram de la via ferrada ja una mica més atlètic i exigent. Ens adonarem només començar ja que ens trobarem amb la caiguda, que ens posarà a prova només començar però que ho superarem sense massa dificultat. Seguirem la via per un camí vertical, en el qual haurem de creuar per diversos ponts, de fusta, nepalesos ..
Aquest segon tram puja fins al cim, el Tossal de les Tres Creus, on ens trobarem amb la creu que caracteritza el cim i unes vistes espectaculars de la zona.
El retorn d'aquesta via ferrada transcorre progressant per la cresta, senzilla i com hem dit abans amb unes vistes espectaculars.

Al trobar-se en cara sud de la muntanya, és perfecta per realitzar-la a la tardor i hivern, ja que ens permetrà gaudir dels dies assolellats.


Sens dubte una via ferrada altament recomanable!

Fàcil

4

45 €

Raquetes de neu

PARLEM!

CONTACTE

INFORMACIÓ I PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre les seves sol.licituds i enviar informació comercial dels nostres productes i serveis, inclòs per correu electrònic. Llegitimar el consentiment de l’ interessat. Destinataris: no estan previstes cessions de dades. Drets: pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, modificar i eliminar dades i demes drets a info@guiaydeportesdeaventura.com.Informació Addicional: pot ampliar la informació a Política de Privacitat