Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Via Ferrada


La via ferrada consisteix en progressar per una paret, ja sigui vertical com horitzontalment. Per aconseguir-ho ens ajudaran a la progressió grapes, claus, esglaons, cadenes i en alguns casos passarem per ponts penjants.

La via ferrada es una activitat molt divertida que posarà a prova l’estat físic de cadascú, reflexes i presa de decisions. Es una excel.lent manera d’iniciar-se en el món de l’escalada i gaudir de paisatges meravellosos.

Sens dubte, gràcies a aquesta activitat, ¡Perdràs la por a les alçades!

¿Què hem de portar?

Guants tipus bici, roba còmoda, roba d'abric, botes de muntanya o calçat esportiu, motxilla, crema solar, menjar i aigua per a tot el dia.

¿Què inclou el preu de l'activitat?

Guia professional titulat.

Material necessari per l'activitat.

Assegurança d'accidents i Responsabilitat civil.

Reportatge fotogràfic.

Activitats de Via Ferrada

Altres rutes que et poden interessar

Raquetes de neu

PARLEM!

CONTACTE

INFORMACIÓ I PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre les seves sol.licituds i enviar informació comercial dels nostres productes i serveis, inclòs per correu electrònic. Llegitimar el consentiment de l’ interessat. Destinataris: no estan previstes cessions de dades. Drets: pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, modificar i eliminar dades i demes drets a info@guiaydeportesdeaventura.com.Informació Addicional: pot ampliar la informació a Política de Privacitat