Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Les millors vies ferrades de Catalunya

02-07-2020
Les millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de Catalunya
Les millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de CatalunyaLes millors vies ferrades de Catalunya

MILLORS VIES FERRADES DE CATALUNYA


Per als amants de les vies ferrades per sort aquí a Catalunya tenim gran varietat de vies i de diferents dificultats, des de les més senzilles per a principiants fins a les més difícils per als més atrevits i experimentats.

Amb l'arribada de l'estiu són activitats que ens fan gaudir al màxim de la muntanya i de l'aire lliure, que després de l'aturada que ens ha tocat viure les gaudirem el doble!

Doncs aquí us ensenyem unes de les millors vies ferrades que coneixem!

V.F.Cala de Molí. Situada a Sant Feliu de Guíxols i amb un nivell d'iniciació, està valorada amb un grau k3. Via ferrada única al món en què el seu recorregut transcorre per un penya-segat al costat del mar. Compta amb 7 ponts, un desplom, i tres hores gaudint d'aquesta meravellosa ferrada amb immillorables vistes a la mar de la Costa Brava.


V.F.Baumes Corcades. Mítica pel seu llarg pont nepalí de 69 metres, aquesta via ferrada està situada a Centelles, Barcelona. Haurem d'estar ja una mica més en forma per poder superar les seves 5 caigudes. Catalogada amb un grau k4 en tota la via, compta amb una variant de l'Esperó k5 que si volem podem evitar. Té 4 hores de recorregut que ens portaran a fer cim al turó de Puigsagordi (984 mts).

V.F.Patacons. Situada a la Serra de la Mussara, província de Tarragona, és una via essencial per als amants de les vies ferrades. Compta amb 4 ponts nepalesos, un parell de ràpels i el seu pas estrella, un flanqueig desplomat per cadena de 7 metres, que li donen a aquesta via una gran particularitat, juntament amb la pujada a una agulla que baixarem fent un ràpel de 20 metres. Via de llarg recorregut que ens portarà unes 4 hores a realitzar té passos variats i és molt entretinguda. Està catalogada amb un grau k3 i algun k4 com és el flanqueig desplomat.V.F.Poi d'Unha. Amb unes fantàstiques vistes a la Vall d'Aran i pics de la Maladeta, aquesta via ferrada està situada al poble d'Unha. Via de llarg recorregut que ens portarà unes 3 o 4 hores compta amb tres ponts, dos desploms i la seva mítica escala de cargol. Catalogada amb una dificultat k4 no té passos extremadament esportius, això sí, la seva dificultat ve pel seu llarg recorregut arribant a fer cim al Poi d'Unha (2221 metres) nom donat a la via.

V.F.Cast Urquiza Olmo. Trobem aquesta espectacular via al pantà de Canelles, equipada per l'equip JOM està catalogada com k5. Esportiva, aèria i vertical ens deixarà completament impressionats. Trobem un primer tram anomenat els Pèndols, dues cadenes que pengen de la paret per on haurem de creuar. Seguim pel tram anomenat la Bandera, una vertical una mica desplomada de 40 metres amb grapes gruixudes però molt petites, on quan la acabem haurem reposar forces ja que ens portaran a la desplom final.

PARLEM!

CONTACTE

INFORMACIÓ I PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre les seves sol.licituds i enviar informació comercial dels nostres productes i serveis, inclòs per correu electrònic. Llegitimar el consentiment de l’ interessat. Destinataris: no estan previstes cessions de dades. Drets: pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, modificar i eliminar dades i demes drets a info@guiaydeportesdeaventura.com.Informació Addicional: pot ampliar la informació a Política de Privacitat